top of page
Search

Cleantech ForEst otsib oma ridadesse uut projektijuhti!

Updated: Jul 29, 2019


Cleantech ForEst on mittetulunduslik organisatsioon, mille eesmärgiks on toetada Eesti rohetehnoloogia innovatsiooni ja äri, millest saavad kasu nii majandus kui ka keskkond. Oleme Euroopa suurima kliima-innovatsiooni ühenduse Climate-KIC kohalikud partnerid ning sellest tulenevalt otsime projektijuhti, kes suudaks läbiviidavaid projekte efektiivselt nii turundada kui ka korraldada.

Töö Cleantech ForEstis ei ole just tavapärane - ümbritsetus innovatsioonist, ettevõtlikest ja motiveeritud inimestest; tihe reisimine ja kommunikatsioon teiste omasugustega; ettevõtlike inimeste leidmine tervest Eestist ja neile kvaliteetsete õppeprogrammide loomine; igapäevane suhtlus keskkonnaalaste startuppidega ja nende haldamine...


Kui selline töö kõnetab just Sind, siis ootame Su CV'd ja lühikest motivatsiooni 19. jaanuariks e-maili aadressile erki@cleantechforest.ee.

#PioneersintoPractice

609 views0 comments
bottom of page