Search

Keskkonnaekspertidele mõeldud praktikaprogramm alustas taas

Updated: Jul 29, 2019Pioneers into Practice toimub Eestis juba teist aastat järjest ning on loodud koostöös Climate-KIC'iga. Professionaalses praktikaprogrammis osaleb seekord 9 keskkonnaeksperti Eestist, kes saavad võimalusi õppida uusi teadmisi ja jagada enda kogemusi erinevates Euroopa riikides praktikat tehes. Lisaks saavad Pioneerid võimaluse tutvuda teiste riikide ekspertidega, osaleda rahvusvahelistes workshoppides ja töötada ekspertidega projekti kallal, mis käsitleb lokaalseid probleeme.


#PioneersintoPractice

27 views0 comments

© 2021 by Cleantech ForEst.

OFFICES

Estonia
Masti 17, Tallinn, Estonia


USA
San Francisco

Follow us:

  • White Facebook Icon
  • Instagram - White Circle
  • White Twitter Icon
  • LinkedIn - White Circle